Dag 20, 26 dec. San Pedro de Atacama
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Majohrie
27 December 2011 | Chili, San Pedro
Daarna naar de vallei van de maan gereden en daar een rondje van 40 km over (soms hele slechte) gravelwegen gereden. Er waren zeer verschillende rotsformaties en zandduinen. Een groepje jongeren is daar gaan zandboarden (snowboarden op zand). Elke bocht was er wel weer wat anders te zien en een geweldige ervaring. Later lekker in het zwembad gedobberd. Tegen de avond door San Pedro gelopen, leuk stadje, wel toeristisch. Helaas was het ’s avonds te bewolkt om de geplande excursie “sterrenkijken” te doen. Morgen laatste dag in Chili, dan naar Bolivia, ze hebben daar oa geen voorrangsregels, recht van de sterkste geldt daar, kan leuk worden! Oh ja, Bob, de munt eenheid is…. BOB.
27 December 2011 - 12:19
Gonny Loohuis:
Hoi Majohrie en Hans
wat een geweldige reis en het is leuk jullie verslag te lezen.
de foto's spreken voor zich
ik kijk uit naar de volgende verslagen.
veel plezier nog
de groeten uit Almelo -
27 December 2011 - 16:22
Nel Dekker:
hallo nicht van me,
ik ben weer helemaal op de hoogte van jullie reis, mooie foto's geweldig en wat leuk dat je straks met je broertje kan betalen,nog veel veilige km. en tot scrijfs.
dikke knufs ARie en Nel. -
30 December 2011 - 12:12
Bob Van Betteray:
nooit geweten dat ik Boliviaans geld was !!!!!!! lol . neem je nog een briefje BOB voor me mee ? Lijkt me wel lachen , goed te horen dat alls goed met jullie gaat en tot een volgend bericht , Bob .