Dag 14, 20 dec. Perito Moreno – Bariloche
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Majohrie
21 December 2011 | Argentinië, Buenos Aires
21 December 2011 - 07:43
Juul:
Fijn dat ik even tijd kon vinden om jullie drie dagen te lezen. Wat een wisselende landschappen komen langs jullie glijden. Goed jullie auto weer OK is, het is wel een aanslag op zo'n oudje. Beetje zielig, maar er wordt ook nietzuinig met jullie omgesprongen met deze lange ritten met kuilen. Mooie Kerst gewenst! -
21 December 2011 - 08:30
Ton Van Waard:
Geweldige foto's! Keep 'm coming!
Lijkt mij een heerlijk avontuur wat jullie aan het beleven zijn. Geniet ervan!
Grt, Ton. -
21 December 2011 - 08:35
Ingrid:
Wat een enorme ervaring moet deze reis zijn. Ik krijg bijna heimwee als ik naar de foto's kijk (al ligt mijn ervaring in Bolivia en niet in Argentinie of Chili). Veel plezier en fijne kerstdagen!
gr. Ingrid -
21 December 2011 - 08:50
Carine:
Wat een super reis maken jullie! Door alle verhalen en foto's krijg je een goede indruk van wat jullie allemaal meemaken. Goed te lezen dat alles min of meer voorspoedig verloopt. Geniet ervan en heel fijne (feest)dagen voor jullie gewenst. Hartelijke groeten, Carine -
21 December 2011 - 10:00
Susanne Belger:
Waar gaan we morgen heen,moet wel een beetje opletten om jullie bij te kunnen houden! -
21 December 2011 - 12:09
Bob En Anneke:
WE genieten dankzij jullie kaart ontzettend van jullie verslagen en reizen een beetje mee.
Wij wensen jullie heel fijne Kerstdagen en wensen en hopen dat jullie in de toekomst nog vele
mooie reizen zullen maken!
Hartelijke Groeten van Bob en Anneke -
21 December 2011 - 14:38
Cor & Anki:
Wat een geweldige ervaring voor zowel jullie als de auto. Dat laatste gegeven de toestand van een aantal wegen. We lezen regelmatig jullie verslagen en bekijken de foto's. Fijne feestdagen (wordt er dan door gereden?) en een probleemloze voortzetting van de reis. -
21 December 2011 - 15:01
Nel Dekker:
Hallo weer even naar de reisverslagen gekeken, wat een onderneming en wat een mooie omgeving waar jullie doorkomen zielig voor de auto als je zo oud bent en je moet dit allemaal meemaken(geintje) we wensen jullie goede feestdagen en een goede reis.
en we maillen weer.
groetjes en een dikke knuffel,
Arie en Nel -
22 December 2011 - 14:52
Joan Van De Lustgraa:
Lieve Hans en Majohrie,
Jullie zijn in een compleet andere wereld!!!!! Hier druilt het al de hele dag, is het om 16.00 uur al donker, maar ik mag niet klagen want we hebben wel een temperatuur van 12 graden + Celcius.
Tjonge, wat maken jullie veel mee. Houd de fraaie Volvo vooral heel en het belangrijkste is natuurlijk dat jullie ongeschonden, maar wel met heel veel ervaringen, weer veilig finishen.
Veel liefs en groetjes van Joan